Fejbőr zsírosodás, hajgyógyászat

Ha hullik, ha zsíros, ha kopaszodik...a Hajgyógyász segít!

A Hajgyógyász bemutatkozik
Ki a Hajgyógyász és mit csinál?

Sok szót ejtettünk a hajproblémákról, arról, hogyan tudjuk védeni, megóvni fejbőrünket és hajunkat, arról azonban még nem szóltunk, hogy ki is tulajdonképpen a hajgyógyász és ő mit csinál pontosan?

Bemutatjuk a Hajgyógyászt.

mikorkameras_vizsgalat.png

Ki a Hajgyógyász?

 

A hajgyógyász a (fej)bőrrel, hajjal, illetve kozmetológiával foglalkozó szakember. Nem tévesztendő össze a hajbeültetéssel foglalkozó plasztikai sebészekkel!

A kezelések első lépése az állapotfelmérés, melyet speciális műszerekkel kell elvégezni, ugyanis minden ember, minden haj más és más – nem lehet mindenkinek ugyanúgy megoldani a problémáit.

A hajgyógyász szakember egyedi receptúra alapján állítja össze a különböző szinergiában lévő természetes hatóanyagokat minden páciensnél. A terápia gyors, szinte teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik.

A hajgyógyász belső problémákra is rávilágít, mert a fejbőrünkön található összes akupunkturális pontunk jelzi testünk biokémiai és működési változásait. A felborult egyensúly hajhulláshoz, korpásodáshoz vagy egyéb tünetekhez vezet. Elsősorban a haj minősége, színe, tartása vagy vastagsága változik meg. Súlyosabb esetekben, genetikai, és foltos kopaszodás, menopauza, psoriasis vagy kemoterápia okozta hajveszteséget is sikeresen gyógyítjuk.

A mi munkánk lényege: ”A kliens érdekében gondolkodni és cselekedni”

 

Mit csinál a Hajgyógyász?

 

A hajgyógyászat a hajas fejbőr vizsgálatával, a testi és lelki okok feltárásával, a tünetek kezelésével, a hajproblémák megoldásával foglalkozó szakterület.

A haj reagál a szervezetünkben lejátszódó folyamatokra, problémákra, kóros elváltozásokra. A haj minőségének megváltozása figyelmeztet a haj viselőjének testi-lelki szintű problémáira. A hajgyógyászat legfőbb célja a már kialakult problémák gyökeres megszüntetése.

Orvosi segítséggel és növényi hatóanyagok kúraszerű alkalmazásával tényleges javulást érhetünk el. A gyógynövény hatóanyagú hajgyógyászati készítmények segítségével személyre szabott kezelést állítható össze. Hatóanyagaink között megtalálható allantoin, bojtorján, boróka, citrus illóolaj, csalán, eukaliptusz, hárs, holt-tengeri só, izlandi zúzmó, izsóp, kamilla, kakukkfű, kókusz, körömvirág, lenmag kivonat, mályva, nyír, rozmaring, zsálya.

A kezelés során újjászületik a haj, amely visszanyeri életerejét. A gyógyászat és a kozmetika hatóanyagai akkor fejtik ki a hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek maximális koncentrációban, ahol a várt eredményt szeretnénk elérni.

A hajgyógyászat az egyénre szabott technológiának köszönhetően tud nagyot alkotni, ezért fontos előbb mindig a vizsgálat. Mindenkinek más típusú a bőre, a haja, genetikája, és ez életminőségtől függően is változik. Ezért végezzük mindig aktuális állapot szerint és körültekintően a kezeléseket. Ezt sajnos otthoni kenegetéssel nem szabályozhatjuk, mivel nem tudjuk magunknak felmérni mire is van szüksége éppen a bőrünknek,hajunknak.

- Orising fodrászat
-Haj újraépítő program
-Ammóniamentes hajfestés
- Bio kozmetika
- 3D műszempilla
hajgyogyasz-lent-logo1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirosodas.blog.hu/api/trackback/id/tr6912728688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fejbőr zsírosodás, hajgyógyászat

Friss topikok

süti beállítások módosítása