Fejbőr zsírosodás, hajgyógyászat

Ha hullik, ha zsíros, ha kopaszodik...a Hajgyógyász segít!

Elégetett hajvégek
Hajgyógyászat esettanulmányok - 4. rész

Ezúttal egy nagyon gyakori problémát hoztam nektek: az elégetett hajvégeket.

Nagyon sok vendég érkezik hozzám azzal a panasszal, hogy neki nem tud megnőni egy bizonyos hosszon túl a haja. Mi lehet az oka?

Ez az ok általában - ha a fejbőrrel nincs nagyobb gond - a nem megfelelő hajfestés okozta káros hatás. A sok, rosszul feltett hajfesték szó szerint elégeti a hajat, kiszárítja a hajszálakat, és azok letörnek. Így mindig visszatörnek a hajszálak, amik nőnek ugyan a fejbőrből, de a hosszuk a letöredezés miatt nem nő.

Mi a megoldás?

"Mielőtt eljöttem Hajnihoz, már 1-2 éve nagyon hullott a hajam. Bár láttam, hogy nő (mert lenőtt a festék), de mégsem lett soha hosszabb a hajam, sőt, egyre inkább letört a vége. Annyira elvékonyodott, hogy már nem tudtam kibontva hordani. Semmi tartása nem volt.

szilvi.jpg

2017. december - tömött alsó hossz                                     2016. december - pár hosszabb szál haj

A diagnózis során kiderült, hogy a sok éves szőkítéstől a hajam 70%-a eltöredezett. Elkezdtük a kezelést, és már nagyon hamar látványos lett a javulás. A szőke színtől meg kellett válnom, de már nem is akarok visszatérni, mert Hajni sokkal szebb színt talált, ami természetesebb is.

A hajamból rendszeresen vágunk. Ezt nekem az elején nehéz volt elfogadni, de beláttam, hogy csak így lehet szép, egészséges a hajam. Az újonnan kinőtt hajszálaim sokkal erősebbek és egészségesebbek. Most azt kell kivárni, hogy a tönkrement hajakat folyamatosan levágjuk, és a helyét már az egészséges, szép új haj vegye át.

Hónapról hónapra egyre több az erős hajam, az elszáradt “szalma” pedig egyre kevesebb.

Szilvi" 

Ha Te is hasonló problémákkal küzdesz, ne várj holnapig! Bízd szakemberre a probléma feltárását és kezelését, kérj időpontot most!

További szolgáltatásaink:

hajgyogyasz-lent-logo1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirosodas.blog.hu/api/trackback/id/tr1513687516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fejbőr zsírosodás, hajgyógyászat

Friss topikok

süti beállítások módosítása