Fejbőr zsírosodás, hajgyógyászat

Ha hullik, ha zsíros, ha kopaszodik...a Hajgyógyász segít!

Hogyan használjuk a Steampod-ot tudományosan?
A gőzös hajsimítás és hidralizált keratin tartalmú tápláló technológia

Az emberiség egyik örök problémája, hogy a göndör hajú simát szeretne, az egyenes hajú pedig göndört. Mindenre van megoldás: a göndör hajsimít, a sima göndörít. Gyakran a sima is hajsimít... De mivel és hogyan? A nem megfelelő hajsimítás következtében a gyönyörű göndör hajunkat is hamar sprőddé változtathatjuk legrosszabb esetben egyszerűen elégethetjük.

woman-1774021_1280.jpg

Milyen hajvasalót használjunk?

 

Semmiféleképpen ne használjunk régi típusú, hőlapos hajvasalót, vagy régi nevén kreppelőt. Ezeknél a készülékeknél általában nem lehet a hőmérsékletet szabályozni, otthoni használatkor nem tudjuk, hogy mi a túl meleg a hajunknak és azt sem, hogy mennyi ideig lehet rajta hagyni a tincsen a forróra hevült hőlapot. Összeszorítjuk vele a tincsünket, majd ahogy mi gondoljuk, lehúzzuk, sokszor tépjük vele a hajunkat. Nem érezzük a hő hatását, hiszen a hajunkban nincsenek idegszálak, amik közvetítenék a vészjelzést, ezért megnyugodva kisimítjuk az egész hajkoronánkat.

Ettől azonban még a hajszálaink sikítanak, csak sajnos nem halljuk őket...

Csak és kizárólag gőzölős hajvasalót ajánlunk mindenkinek!

A Steampod használata során a hajkiegyenesítő vaslap folyamatosan bocsátja ki magából az egyenletes gőzt, ezzel beépíti a vitaminokat a hajszálakba, a hajtövektől a hajvégekig folyamatosan regenerálja és ápolja a haj szerkezetét.

A Steampod – a gőzös hajsimítás és hidralizált keratin tartalmú tápláló technológia együttes erejét egyedülálló módon kihasználva – a hajápolás és styling terén forradalmi változást hoz.
E két tulajdonság összevonása biztosítja a haj teljes körű ápolását mind a hajszál felületén,mind annak belsejében.

A gőzös hajsimító a hajat először 100°C-ra melegíti, amivel védi a hősokktól és egyúttal hidratálja is. A haj külső rétege ilyenkor megnyílik és készen áll a további ápolásra.

 

Mivel ápoljuk hajunkat a hajvasalás alatt?

 

Mi minden esetben az O'Rising BBCOS THERMAL REPAIRING SPRAY KERATINOS HAJVÉDŐSPRAY-t ajánljuk és hajgyógyászatunkban is ezzel alkotjuk a tökéletes és egészséges frizurát.

keratin-perfect-style-thermal-repairing-1.png

A Thermal Repairing hidralizált keratinos spray-t (mangóval és citrommal) a hajsütővas magas hő káros hatása  ellen fejlesztették ki.
A nanotechnológiának köszönhetően és a beépülő növényi hatóanyagoknak hála, fényessé, antisztatikussá teszi a hajat. Így volumennövelő az eredmény.

A gőz kíméli a hajat, és aktiválja a termékek hatékony bejutását.

Hajgyógyász Szalonunkban egyedülálló módon, elsőként, az O'Rising finish termékekkel ötvözve alkalmazzuk a Steampod-ot. Az eredmény tökéletesen sima, fényes és könnyen formázható haj. Így szintetikus adalékanyagok nélkül érhetjük el az egészséges haj állapotát.

- Orising fodrászat
-Haj újraépítő program
-Ammóniamentes hajfestés
- Bio kozmetika
- 3D műszempilla
hajgyogyasz-lent-logo1.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirosodas.blog.hu/api/trackback/id/tr9712716556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fejbőr zsírosodás, hajgyógyászat

Friss topikok

süti beállítások módosítása