Fejbőr zsírosodás, hajgyógyászat

Ha hullik, ha zsíros, ha kopaszodik...a Hajgyógyász segít!

Hajhullás kezelése hajgyógyászati módszerekkel
Hajgyógyászat esettanulmányok - 2. rész

A hajhullás többféleképpen is jelentkezhet, különböző típusai léteznek, amelyeket kiváltó okuktól, intenzitásuktól, méretük és formájuktól függően sorolunk kategóriákba.

hair-2593205_640.jpg

 

A hajhullásról

 

A legáltalánosabb hajhullás napi kb.80 hajszál elvesztésével jelentkezik, fizikai vagy testi tünetek nélkül, és nem vezet a teljes hajkorona ritkulásához.

Okai sokfélék lehetnek, pl. kisebb családi problémák, munkahelyi stresszhelyzetek, elhanyagolt étkezés, legyengült immunrendszer,1-2 hétig tartó lázas állapot, gyógyszerek mellékhatása, hirtelen diéta, aktív állapotú gyomor vagy bélfekély, átmeneti nőgyógyászati problémák, rossz fog, stb. Az ilyen okokból eredő hajhullás nem tömeges hajvesztést jelent,és nem alakulnak ki ritkult vagy nett(kopasz) foltok, bár néhány az előbb felsorolt okok közül előidézhet foltos hajvesztést (alopecia areata) is, ha krónikussá vagy súlyossá válik. Pl. az egyénre erősen ható munkahelyi stressz, a fejbőrön megjelenő 10-20 forintos méretű kopasz foltok megjelenését okozhatja. Az ilyen foltok kialakulása nagyon gyors, 1-2 hét alatt akár csomókban hullik a haj, de ezt a típust lehet a leggyorsabban, és leglátványosabban visszanöveszteni.

 

Mariann története

 

"Piros érzékeny viszkető fejbőr, és hajhullás miatt fordultam hajgyógyászhoz.

Mielőtt hajgyógyászhoz fordultam volna, más helyeken felírtak nekem egy-két szert, hogy azzal kezeljem a problémás területet – mindezt anélkül, hogy ránéztek volna a fejbőrömre és a hajamra.

Ezután találtam rá a Trio Hair Hajgyógyász és Szépség Stúdióra, ahol a Trio Hair Hajgyógyásza az első hajgyógyászati vizsgálat után feltárta nekem a probléma okát!

A hajgyógyászati kezelések után látható és érzékelhető volt a javulás. Elmúlt a bőrpír és viszketés. A hajhullás is abbamaradt.

Csupán 1,5 – 2 hónap után szűntek meg az kb 1 évig tartó és más kezelési módokkal nem „kezelhető” állapotok."

 Mariann

Ha Te is hasonló problémákkal küzdesz, ne várj holnapig! Bízd szakemberre a probléma feltárását és kezelését, kérj időpontot most!

További szolgáltatásaink:

hajgyogyasz-lent-logo1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirosodas.blog.hu/api/trackback/id/tr2312877306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása