Fejbőr zsírosodás, hajgyógyászat

Ha hullik, ha zsíros, ha kopaszodik...a Hajgyógyász segít!

Ritkuló hajkorona
Hajgyógyászat esettanulmányok - 3. rész

Következő vendégünk összetett problémával érkezett hozzánk vizsgálatra: rohamosan ritkult a haja a fejtetőjén. Vizsgálatom során kiderült, hogy előrehaladott androgén alopécia és túlzott faggyútermelés is jelen van. Olvassátok el történetét, van rá megoldás!

people-2584192_1280.jpg

A történet

 

Kb. 10 éve ritkul folyamatosan a hajam a fejtetőmön. Mivel erősen őszülök is, ezért a hajfestés még jobban tönkretette. 4 éve jártam már egy vizsgálaton máshol, de kézzelfogható megoldást nem tudtak ajánlani a vitaminokon kívül.

Végre, hosszú keresgélés után rátaláltam Hajnira, aki nem csak felületesen vizsgált meg, hanem előirányozta, hogy milyen kivizsgálásra kell elmennem, hogy a szervezetemben lévő esetleges hormon- vagy inzulinproblémákra is fény derüljön. Ezeket végigcsinálva jutottunk el az abszolút személyreszabott kezelésemig, ami beindította a hajam növekedését. Egy év alatt megindult az új hajszálaim növekedése, és a fejbőröm egészsége teljesen helyreállt.

A Biohajfestésnek köszönhetően a szinte teljesen ősz hajam szép, természetes barna színt kap, és mindezt roncsolás nélkül!

Nagy lépéseket tettünk Hajnival a hajam és a fejbőröm egészségéért. Azóta dédelgetem, óvom az új, még éppen kibújt hajszálaimat!

Köszönök mindent!

Andi

Ha Te is hasonló problémákkal küzdesz, ne várj holnapig! Bízd szakemberre a probléma feltárását és kezelését, kérj időpontot most!

További szolgáltatásaink:

hajgyogyasz-lent-logo1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirosodas.blog.hu/api/trackback/id/tr8413196620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fejbőr zsírosodás, hajgyógyászat

Friss topikok

süti beállítások módosítása